Servicii de indexare și validare

Pentru a asigura identificarea cât mai rapidă și facilă a documentelor din arhiva electronică, vă punem la dispoziție servicii de indexare și validare adaptate nevoilor și cerințelor companiei dumneavoastră.

Indexarea eficientă a documentelor companiei dumneavoastră

Indexarea corectă a documentelor din arhiva electronică a companiei dumneavoastră, prin extregerea cât mai exactă a indexurilor și adăugarea de metadate, eficientizează procesul de căutare și asigură identificarea cu exactitate, într-un timp scurt, a informațiilor de care aveți nevoie.
Vă punem la dispoziție scheme de indexare și de validare riguroase, ce garantează corectitudinea indexurilor extrase și a metadatelor adăugate, astfel încât ulterior, procesul de căutare a informațiilor să se deruleze rapid și fără efort.
În funcție de tipul documentelor, indexarea se realizează fie în mod automat, fie manual, fiind urmată de un proces riguros de validare, ce presupune verificarea indexurilor extrase prin procedee precum introducerea unor chei de verificare, validarea prin cheie dublă sau cu surse externe de date.

Tehnici de indexare adaptate nevoilor companiei dumneavoastră

OCR (Optical Character Recognition) – Recunoașterea optică a caracterelor

Presupune conversia documentelor scanate în documente de tip text, prin identificarea și preluarea automată a caracterelor în câmpurile corespondente, fapt ce permite atât editarea ulterioară, cât și identificarea cu ușurință a informațiilor cuprinse în cadrul documentelor.

OMR (Optical Mark Recognition) – Recunoașterea optică a bifelor de tip check-box

Permite recunoașterea bifelor de tip check-box completate de mână pe formulare standardizate, precum și a spațiilor dedicate semnăturilor, făcând posibilă extragerea automată a datelor din documente ce cuprind formulare tipizate, chestionare, liste sau teste.

ICR (Intelligent Character Recognition) - Recunoașterea inteligentă a caracterelor

Reprezintă un sistem avansat de recunoaștere optică a caracterelor, ce permite identificarea și preluarea automatăde către computer a scrisului de mână, prin învățarea și procesarea caracterelor scrise manual, precum și a unei varietăți mai mari de fonturi.

BCR (Bar Code Recognition) – Recunoașterea codurilor de bare

Permite identificarea și preluarea automată a informațiilor de tipul codurilor de bare (1D și 2D) din cadrul documentelor scanate, indiferent de poziționarea sau orientarea acestora în cuprinsul paginii.

Introducerea manuală a datelor

În cazul în care este necesar, atunci când datele nu au un caracter structurat, sunt dificil de identificat sau impun o analiză amănunțită, iar informațiile din documentele scanate nu pot fi preluate în mod automat, procesarea acestora se realizează manual de către operatori, astfel încât extragerea indexurilor să fie cât mai corectă, iar identificarea ulterioară a informațiilor să fie cât mai facilă.

Vezi acum și alte servicii de arhivare electronică