Contact

Servicii de indexare
și validare

Sistemele noastre de ultimă generație de recunoaștere a documentelor permit software-ului nostru să transforme documentele în informatii editabile care pot fi citite ca fișier de computer.

Pentru a asigura identificarea cât mai rapidă și facilă a documentelor din arhiva electronică, vă punem la dispoziție servicii de indexare și validare adaptate nevoilor și cerințelor companiei dumneavoastră.
Indexarea eficientă a documentelor companiei dumneavoastră​

Indexarea corectă a documentelor din arhiva electronică a companiei dumneavoastră, prin extregerea cât mai exactă a indexurilor și adăugarea de metadate, eficientizează procesul de căutare și asigură identificarea cu exactitate, într-un timp scurt, a informațiilor de care aveți nevoie.

Vă punem la dispoziție scheme de indexare și de validare riguroase, ce garantează corectitudinea indexurilor extrase și a metadatelor adăugate, astfel încât ulterior, procesul de căutare a informațiilor să se deruleze rapid și fără efort.

În funcție de tipul documentelor, indexarea se realizează fie în mod automat, fie manual, fiind urmată de un proces riguros de validare, ce presupune verificarea indexurilor extrase prin procedee precum introducerea unor chei de verificare, validarea prin cheie dublă sau cu surse externe de date.

Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră.
Cere Ofertă
Tehnici de indexare adaptate nevoilor companiei dumneavoastră​
OCR (Optical Character Recognition) – Recunoașterea optică a caracterelor
Presupune conversia documentelor scanate în documente de tip text, prin identificarea și preluarea automată a caracterelor în câmpurile corespondente, fapt ce permite atât editarea ulterioară, cât și identificarea cu ușurință a informațiilor cuprinse în cadrul documentelor.
ICR (Intelligent Character Recognition) - Recunoașterea inteligentă a caracterelor
Reprezintă un sistem avansat de recunoaștere optică a caracterelor, ce permite identificarea și preluarea automată de către computer a scrisului de mână, prin învățarea și procesarea caracterelor scrise manual, precum și a unei varietăți mai mari de fonturi.
OMR (Optical Mark Recognition) – Recunoașterea optică a bifelor de tip check-box
Permite recunoașterea bifelor de tip check-box completate de mână pe formulare standardizate, precum și a spațiilor dedicate semnăturilor, făcând posibilă extragerea automată a datelor din documente ce cuprind formulare tipizate, chestionare, liste sau teste.
BCR (Bar Code Recognition) – Recunoașterea codurilor de bare
Permite identificarea și preluarea automată a informațiilor de tipul codurilor de bare (1D și 2D) din cadrul documentelor scanate, indiferent de poziționarea sau orientarea acestora în cuprinsul paginii.
Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe