Contact
Despre Noi

Înființată în 1994, compania noastră este printre primele firme de arhivare documente din România. Pe parcursul a peste 30 de ani, ne-am perfecționat serviciile, procesele și personalul, pentru a vă putea oferi astăzi soluții complete pentru arhivare documente.

De-a lungul timpului, am lucrat pentru companii din diverse domenii de activitate, astfel încât serviciile pe care vi le oferim sunt adaptate specificului activității dumneavoastră. Cu fiecare dintre acestea am creat o relație de lungă durată, bazată pe seriozitate și promptitudine.

Compania noastră este autorizată de către Arhivele Naționale și respectă toate normele impuse de legislația în vigoare.

De ce noi?
Echipa noastră este formată din experți în domeniu și lucrători calificați, astfel încât putem gestiona rapid volume mari de documente, la cele mai înalte standarde. Vă oferim consultanță pe tot parcursul desfășurării proiectului, garantându-vă că soluțiile de arhivare documente pe care le veți alege vor fi eficiente financiar, adaptate nevoilor companiei dumneavoastră și vor reduce timpul acordat acestei activități de către angajați. Accesarea, preluarea, păstrarea și partajarea informațiilor cheie într-un mod sigur și care se integrează perfect în fluxurile dvs. de lucru reprezintă o prioritate pentru noi. Promisiunea noastră este să vă oferim un serviciu practic și flexibil, plin de valoare, pentru a crea o soluție reală funcțională pentru dumneavoastră, echipele și piața dumneavoastră.
Certificări
ISO 9001
Pentru recunoașterea Sistemului de Management al Calității Domeniul de activitate acoperit de certificat: Servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, implementare soluții de Document Management și consultanță tehnică legată de acestea
ISO 14001
Pentru recunoașterea Sistemului de Management de Mediu Domeniul de activitate acoperit de certificat: Servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, implementare soluții de Document Management și consultanță tehnică legată de acestea
ISO 27001
Pentru recunoașterea Sistemului de Management al Securității Informației Domeniul de activitate acoperit de certificat: Servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, implementare soluții de Document Management și consultanță tehnică legată de acestea
Arhivele Naționale ale României
Autorizație de funcționare pentru prestarea de Servicii Arhivistice
Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe