Contact
Produse de birotica ce-ti vor face viata mai usoara la birou

Adesea, persoanele care isi desfasoara activitatea profesionala la birou nu iau in calcul importanta produselor de birotica si papetarie, insa le inteleg utilitatea in momentul in care au nevoie de acestea si nu sunt la indemana. Mai mult ca sigur, niciun departament nu-si poate desfasura eficient activitatea fara sa aiba cel putin un pix, coli de hartie sau post-it-uri. Atunci cand biroul este dotat cu toate accesoriile necesare, nu doar ca angajatii vor fi mult mai multumiti, dar si task-urile acestora vor fi indeplinite cu succes.

Iata ce produse de birotica si papetarie n-ar trebui sa-ti lipseasca din birou!

Produse de hartie

Hartia este omniprezenta, chiar si in cele mai mari companii, fie ca vorbim despre hartie pentru imprimanta sau despre clasicele coli pe care le utilizezi pentru notarea diverselor informatii de retinut. Pentru a-ti usura decizia de cumparare, iti vom prezenta cele mai solicitate produse de hartie:

  • Hartia pentru imprimanta – zilnic, in orice birou sunt tiparite o multime de documente necesare desfasurarii activitatilor specifice.
  • Plicuri – plicurile sunt de nelipsit atunci cand vorbim de un birou bine organizat. Datorita utilizarii multiple, pot fi folosite atat pentru stocarea documentelor, cat si pentru pastrarea in siguranta a banilor.
  • Post-it-uri – pe cat sunt de mici, pe atat sunt de utile.Orice angajat va fi bucuros sa aiba pe biroul lui un post-it pe care sa-l foloseasca pe post de reminder. Cele mai importante task-uri necesita o buna organizare.

Pioneze decorative

Probabil unul dintre cele mai elementare obiecte dintr-un birou sunt chiar pionezele decorative. Daca nu le-ai acordat suficienta atentie pana acum, e momentul sa o faci! Le poti folosi in diverse moduri. Astfel, pot fi utilizate pentru prinderea post-it-urilor pe o tabla de pluta, de exemplu. Culorile variate ale pionezelor decorative pot fi utilizate pentru identificarea mai usoara a dosarelor. Poti asocia cate o culoare fiecarui dosar pentru a-l putea gasi mai repede printre multimea de documente.

Pixuri

Imagineaza-ti cum ar arata o zi la birou fara un pix la indemana! Groaznic, nu-i asa? Poate crezi ca nu-ti sunt de folos, mai ales acum, in era tehnologiei. Cu siguranta te inseli. Atunci cand ai nevoie sa scrii ceva rapid, pixurile pot reprezenta o mina de aur. In fond, scrisul de mana poate fi adesea mult mai eficient decat cel la calculator.

Asigura-te intotdeauna ca atat tu, cat si angajatii tai au la indemana produsele necesare de birotica si papetarie care sa le asigure desfasurarea activitatii in conditii eficiente. Fa-ti o lista cu toate consumabilele de care ai nevoie, dar nu uita si de pionezele decorative! Le vei gasi utilitatea in cel mai scurt timp si vor deveni accesoriile indispensabile din biroul tau! Pana data viitoare, iti uram mult spor si cat mai multe proiecte finalizate cu succes!

Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe