Contact
Moduri de utilizare si cum sa alegi etichetele autoadezive

In zilele noastre, organizarea este mai necesara ca oricand. Practic, ea este punctul de plecare in orice activitate, fie ca vorbim despre cele profesionale sau personale. Astfel, accesoriile care ajuta la sortare, organizare sau personalizare sunt intotdeauna apreciate. Printre ele se numara si etichetele autoadezive, utilizate in diverse activitati de la locul de munca sau chiar de acasa. Acestea pot fi realizate din mai multe materiale si se regasesc in diferite culori.

Ti-am pregatit in acest articol cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi cele mai bune etichete autoadezive pentru tine si modurile in care pot fi utilizate.

Cum pot fi utilizate etichetele autoadezive acasa

Exista mai multe modalitati in care poti utiliza etichetele autoadezive. Iti vom prezenta cateva dintre acestea in cele ce urmeaza.

Organizarea ingredientelor din bucatarie

In bucataria oricarei gospodine, exista mai multe borcane in care sunt pastrate diferite ingrediente sau condimente. Pentru a fi usor de gasit, sorteaza-le cu ajutrul acestor etichete autoadezive. Pe langa faptul ca le vei organiza eficient, le poti reda si un strop de culoare daca alegi etichete colorate.

Etichetarea cosmeticelor sau a jucariilor

Cand ai prea multe cosmetice, inseamna ca a venit momentul sa le organizezi cat se poate de bine. Probabil nu iti doresti sa pierzi prea mult timp dimineata in cautarea rujului preferat. Sfatul nostru este sa achizitionezi cateva cutiute sau cutii (in functie de volumul de produse) si sa aplici pe fiecare o eticheta pe care sa scrii ce cotin. In felul acesta, economisesti mult timp.

La fel poti proceda si daca micutul tau a primit de-a lungul timpului o multime de jucarii si nu mai stii pe unde sa le asezi. Cutiile de depozitare si etichetele autoadezive te vor salva. Sorteaza jucariile in functie de material (plus, plastic, carton etc) sau orice alt criteriu, pune-le in cutii si scrie pe ele ceea ce contin.

Personalizarea ghivecelor

Daca obisnuiesti sa cresti plante aromatice in ghvieci, la tine acasa, atunci trebuie sa stii ca tratarea acestor este extrem de importanta. Pentru a nu le confunda, foloseste etichete autoadezive.

Etichetele autoadezive, cheia succesului in organizarea de la birou

De multe ori, consideram ca organizarea de la birou este mult mai importanta decat cea de acasa, insa ele sunt esentiale in aceeasi masura. Iata cum poti utiliza etichetele autoadezive intr-un mod eficient la locul de munca.

Pentru identificarea mai rapida a agendelor

Atunci cand task-urile trebuie organizate in mai multe agende sau detii mai multe agende pentru diferite activitati, recomandat este sa folosesti aceste etichete pentru a le identifica simplu si rapid. De exemplu, poti scrie pe una din agende „task-uri zilnice”, iar pe alta „programari intalniri”.

Sortarea documentelor

Pentru sortarea documentelor, ai nevoie de mape sau bibliorafturi si etichete autoadezive. Aranjeaza documentele in mape diferite in functie de domeniu si eticheteaza-le. Cand vei avea nevoie, nu vei mai pierde ore in sir pentru a le gasi. Daca detii un volum mare, poti folosi cutii de depozitare pentru sortarea mapelor sau a bilbiorafturilor.

Etichete autoadezive pe post de reminder

Poti folosi etichete autoadezive colorate pentru a evidentia anumite sarcini urgente. Este una dintre cele mai utilizate metode pentru zilele ultrasolicitante.

Cum sa alegi etichete autoadezive

Exista mai multe criterii pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand urmeaza sa achizitionezi etichete autoadezive:

  • Marime (mici sau mari) – cele mici sunt ideale pentru borcane sau cutiute, iar cele mai mari pentru cutii voluminoase de depozitare sau pentru bibliorafturi;
  • Forma (dreptunghiulara sau rotunda) – identifica obiectul pe care vor fi aplicate aceste etichete si comanda forma dorita;
  • Culoare – pentru activitatile formale, se recomanda folosirea etichetelor albe, in timp ce cele colorate pot fi folosite acasa sau la locul de munca, in functie de caz.

Asadar, iti dorim sa te bucuri de cat mai multa organizare si productivitate, fie ca te afli acasa sau la birou. Daca esti incautare de etichete autoadezive la preturi accesibile, verifica gama din magazinul nostru online!

Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe