Contact
Idei pentru crearea unei atmosfere placute la birou

Biroul este locul in care ne petrecem cel mai mult timp, asa ca nu trebuie neglijat niciodata. In plus, ca sa te bucuri de productivitate sporita si de aprecieri din partea managerilor, iar nivelul de stres sa fie diminuat, trebuie sa iei in calcul o amenajare a biroului cat mai placuta. Nu uita ca atmosfera creata iti influenteaza vibe-ul de la locul de munca. Cu siguranta iti doresti sa te bucuri de zile cat mai bune la birou, care sa te ajute in obtinerea unor rezultate multumitoare, asa ca fa tot ce iti sta in putinta pentru crearea unei atmosfere placute la birou.

Iata cateva idei!

Corpurile de iluminat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca lumina naturala este recomandata pentru orice tip de activitate, iar acest lucru se aplica si in cazul job-ului. Daca biroul in care iti desfasori activitatea nu dispune de ferestre care sa iti genereze sursa de lumina naturala suficienta, poti folosi cu incredere lumina artificiala. Pe langa clasicele corpuri de iluminat de pe tavan, poti decora biroul cu o lampa speciala, care sa te ajute in crearea celor mai bune conditii pentru a lucra. In felul acesta, poti regla intensitatea luminii de care ai nevoie, fara a crea vreun discomfort pentru ceilalti colegi. 

Amplasarea biroului propriu-zis

Printre cele mai intalnite trucuri pentru crearea unei atmosfere placute la birou se numara amplasarea corecta a biroului propriu-zis. Practic, acesta trebuie sa fie asezat cu fata la fereastra, astfel incat tu sa te bucuri de cat mai multa lumina naturala. Mai mult decat atat, el trebuie sa fie pozitionat intr-un spatiu deschis, care sa nu te faca sa te simti constrans. Un alt sfat pe care ar trebui sa il urmezi este acela de a nu amplasa biroul in proximitatea unei usi. Altfel, risti sa fii deranjat foarte des de cei care intra sau ies.

Aranjarea obiectelor si accesoriilor pe birou

Probabil ca stii deja ca biroul tau nu trebuie sa fie incarcat de prea multe obiecte, unele chiar inutile. Chiar daca nu dispui de un birou foarte mare, asta nu inseamna ca nu poti realiza un spatiu asa cum ai visat. Pe langa nelipsitul calculator sau laptop, trebuie sa ai in vedere produsele de birotica, precum instrumentele de scris, capsatoarele, foarfecele. Nu uita si de bibliorafturi! Acestea te vor ajuta sa te organizezi eficient si sa economisesti spatiu, dar si timp in cautarea documentelor necesare. Indiferent ca biroul tau este de dimensiuni mari sau nu, indicat este sa adaugi si o decoratiune haioasa sau o rama foto cu cei dragi. In felul acesta, te poti deconecta de la activitatile obisnuite si bucura de o pauza bine meritata.

Asadar, daca ai in plan sa te muti intr-un spatiu de lucru nou sau sa aduci imbunatatiri biroului tau actual, nu-ti ramane decat sa pui in aplicare ideile propuse de noi. Spor!

Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe