Contact
Ecusoane – cate tipuri exista si de ce sa le folosesti

Ecusonul poate fi privit de cele mai multe ori drept un accesoriu banal. Cu toate acestea, el reprezinta un mod de identificare cunoscut in toata lumea.  Ecusoanele sunt o forma prin care te poti legitima la scoala, la conferinte, la job si in institutiile publice.

O analiza profunda a acestui produs ar demonstra ca ecusoanele se regasesc in majoritatea domeniilor si industriilor, incepand de la HoReCa si pana la intalniri, conferinte sau diferite evenimente. De asemenea, acestea sunt utilizate si drept legitimatii de acces pentru participanti, vizitatori, consultanti sau angajati.

In alta ordine de idei, activitatile care presupun socializarea directa cu publicul ar fi mult mai greu de gestionat fara existenta ecusoanelor. Se intampla adesea ca numarul participantilor de la un eveniment sa fie mare, iar acestia sa nu fi interactionat pana atunci. De aceea, este indicat sa le folosesti in cazul intalnirilor de business.

Mai departe, vei afla cate tipuri de ecusoane exista si care sunt motivele pentru care ar trebui sa le folosesti!

Tipuri de ecusoane

Pentru ca este stiut deja ce sunt ecusoanele si care este rolul lor, vei descoperi in continuare cate tipuri de ecusoane exista in functie de: material, sistem de prindere si forma.

In functie de material, ecusoanele pot fi din plastic, hartie, carton sau chiar metal. Cel mai apreciat este cel realizat din plastic deoarece este simplu de creat si practic, dar se gaseste si la un pret avantajos. Un alt avantaj pe care il prezinta un ecuson din plastic este durabilitatea. Practic, un astfel de accesoriu se dovedeste a fi mult mai rezistent decat cele realizate din alte materiale.

Daca vorbim despre sistemele de prindere, aici exista ecusoane cu clips si cu ecusoane cu snur. Ambele variante sunt practice, atat timp cat isi indeplinesc rolul cu succes. Totul depinde de preferintele tale.

Foarma ecusoanelor poate fi verticala sau orizontala. Poti alege oricare tip dintre cele doua variante in functie de ceea ce se va regasi pe ecuson si de dimensiunile fotografiei atasate pe acesta.

Orice alegere ai face, ecusoanele trebuie sa denote profesionalism, sa prezinte componentele necesare identificarii si sa fie usor de citit.

Cele mai importante motive pentru care angajatii unei companii ar trebui sa poarte ecusoane

1. Ecusoanele faciliteaza comunicarea intr-o companie

Pentru angajatii noi, sa retina numele colegilor este o adevarata provocare. Astfel, ecusoanele reprezinta solutia ideala pentru a-i ajuta sa se integreze si sa socializeze cu ceilalti. Nu doar ca vor sti numele colegilor, ci ecusoanele ii vor ajuta si sa le memoreze mai rapid.

2. Ecusoanele prezinta profesionalism si incredere

Daca activitatea companiei tale implica interactionarea cu publicul, atunci ecusoanele trebuie sa fie de nelipsit. Acestea nu doar ca ii vor ajuta pe clienti sa stie cu cine discuta, ci sunt si o dovada a profesionalismului si a increderii pe care le inspira firma.

3. Siguranta

Ecusoanele pot tine rolul legitimatiilor de acces. Astfel, daca angajatii tai vor purta ecusoane si le vor prezenta la intrarea in companie, te poti asigura ca nimeni altcineva nu va patrunde in interiorul cladirii.

Acum dupa ce ai aflat cate tipuri de ecusoane exista si care sunt motivele pentru care ar trebui sa le folosesti, nu-ti ramane decat sa comanzi online. Ulterior, le poti transforma in ecusoane personalizate. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de modele. Succes!

Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe