Despre noi

Înființată în 1994, compania noastră este printre primele firme de arhivare documente din România. Pe parcursul a peste 20 de ani, ne-am perfecționat serviciile, procesele și personalul pentru a vă putea oferi astăzi soluții complete pentru arhivare documente.

Despre noi

De-a lungul timpului, am lucrat pentru companii din diverse domenii de activitate, astfel încât serviciile pe care vi le oferim sunt adaptate specificului activității dumneavoastră, indiferent că este vorba despre inventariere și arhivare documente, legătorie dosare, cutii arhivare sau soluții pentru arhivarea electronică. Cu fiecare dintre acestea am creat o relație de lungă durată, bazată pe seriozitate și promptitudine.

Compania noastră este autorizată de către Arhivele Naționale și respectă toate normele impuse de legislația în vigoare.

Echipa noastră este formată din experți în domeniu și lucrători calificați, astfel încât putem gestiona rapid volume mari de documente, la cele mai înalte standarde.

Vă oferim consultanță pe tot parcursul desfășurării proiectului, garantându-vă că soluțiile de arhivare documente pe care le veți alege vor fi eficiente financiar, adaptate nevoilor companiei dumneavoastră și vor reduce timpul acordat acestei activități de către angajați.

parteneri

Elo ECM Suite

Software-ul pe care vi-l punem la dispoziție eficientizează organizarea arhivei electronice a companiei dumneavoastră, reduce timpul de accesare a documentelor și facilitează căutarea informațiilor de care aveți nevoie, oferindu-vă totodată și posibilitatea creării de fluxuri de lucru pentru documente.

 

Certificări

galeria noastră

Soluții Complete de Arhivare

Distribuie:

Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind   politica cookie.