Contact
Cum poti utiliza ingenios panoul de pluta cu ajutorul unor pioneze decorative

De-a lungul timpului, panoul de pluta s-a dovedit a fi extrem de versatil, iar in prezent este folosit atat ca obiect decorativ, suport protector pentru pereti sau chiar inlocuitor pentru faianta din bucatarie. Oricum ai alege sa il folosesti, intotdeauna va aduce un plus de culoare in incaperea unde il vei amplasa. Desi tinde a fi considerat un echipament banal de folos doar in birouri pentru a fixa diverse postit-uri, acesta este tot mai folosit in propriile case. Cu putina imaginatie, poti transforma o tabla de pluta intr-o adevarata opera de arta.

Asigura-te ca ai intotdeauna la indemana pioneze decorative, inainte de a-i gasi utilitatea in casa! Fara ajutorul acestora, poate fi doar un obiect de decor si atat.

Iata ce poti realiza cu ajutorul pionezelor decorative si a unei table de pluta!

Organizator pentru bijuterii

Tabla de pluta poate fi usor transformata intr-un suport de bijuterii. Dupa ce l-ai fixat pe perete, poti infige cateva pioneze decorative, iar de acestea poti agata colierele sau bratarile tale preferate. In felul acesta, vei fi mai organizata si le vei avea intotdeauna la vedere, ba mai mult de atat, vor da un plus de culoare locuintei tale. Un avantaj al acestui organizator pentru bijuterii este ca il poti amplasa cu usurinta in orice camera doresti.

Inlocuitor pentru faianta din bucatarie

Daca te-ai plictisit de faianta din bucatarie sau pur si simplu simti nevoia unei reamenajari, tabloul de pluta poate fi alegerea ideala. Cu bani putini, poti transforma bucataria in spatiul preferat din casa, dar si util in acelasi timp. Taie tablourile de pluta la dimensiunea potrivita inainte de a le aplica deasupra blatului, iar apoi fixeaza-le cu adeziv. Dupa ce ai obtinut efectul dorit, foloseste cateva pioneze decorative cu ajutorul carora sa-ti agati ustensilele de bucatarie cel mai des utilizate.

Tablou pentru perete

Dispui de creativitate si nu stii cum sa o pui in aplicare? Ei bine, achizitioneaza o tabla de pluta pe care sa o transformi intr-un tablou decorativ. Pe spatele tablei poti fixa un material textil cu ajutorul pionezelor pentru a acoperi pluta. Cu putin efort, vei gasi nuanta pe care ti-o doresti, astfel incat sa se asorteze cu draperia sau mobila din camera. Dupa ce ai transformat tabla de pluta intr-un tablou decorativ, il poti face si mai interesant prin fixarea unor fotografii cu ajutorul pionezelor decorative.

Scut pentru perete

Inca de mici, gauream peretii gandindu-ne ca reprezinta o tinta de darts. Ei bine, acum putem transforma acest joc in realitate. Fixeaza tabla de pluta pe perete si incearca sa-l tintesti cu ajutorul sagetilor de darts atunci cand iti doresti un moment de relaxare. De asemenea, il poti accesoriza cu un tapet in culoarea preferata.

Acestea sunt doar cateva dintre modurile in care poti utiliza ingenios panoul de pluta cu ajutorul unor pioneze, dar nu trebuie sa te opresti aici. Suntem convinsi ca vei gasi si alte idei de a le folosi. Daca vrei sa valorifici toate ideile pe care noi ti le-am prezentat, asigura-te ca la pachet cu tabla de plata, achizitionezi si pioneze decorative, deoarece doar impreuna fac echipa buna.

Estimare gratuită
Aveți întrebări? Sunteți gata să obțineți o cotație? Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și un membru al echipei Soluții Arhivă vă va contacta în termen de o zi lucrătoare.
Calendar Checkmark Mail Logo Ionic Location Call Play Play Star Globe