Arhivarea electronică

soluții complete

Arhiva electronică permite stocarea documentelor în format digital și accesul rapid la baza de date  a companiei dumneavoastră.

Arhivare electronica

Despre Arhivarea Electronică

Arhivarea electronică este o soluție practică, ce permite păstrarea documentelor în siguranță și eficientizarea spațiului și a costurilor dedicate unei arhive fizice.  În plus, asigură accesul rapid și simplu la baza de date (informatie sau  documente scanate) a companiei dumneavoastră, înlăturând riscurile legate de deteriorare a documentelor ca urmare a trecerii timpului, sau a manipulării excesive. 

Un software care vă oferă acces rapid la documente, adaptat nevoilor și cerințelor companiei dumnevoastră.

Sistemul informatic de arhivare electronică pe care vi-l punem la dispoziție vă oferă posibilitatea introducerii documentelor în baza de date, funcții de căutare complexe și respectarea regimului de acces pentru fiecare utilizator, pentru a înlătura riscul accesării neautorizate.

De asemenea, acesta include procese automatizate pentru păstrarea pe termen nelimitat a documentelor cu caracter permanent și eliminarea celor cu termen de păstrare expirat, conform prevederilor nomenclatorului arhivistic.

Sistemul informatic de arhivare electronică pe care vi-l oferim respectă legislația în vigoare în ceea ce privește confidențialitatea datelor și securitatea documentelor.

Organizarea eficientă a bazei de date și stocarea în siguranță a documentelor.

Primul pas în constituirea unei arhive electronice presupune scanarea tuturor documentelor și organizarea lor în baza de date, pe foldere, conform prevederilor nomenclatorului arhivistic. Documentele sunt stocate în deplină siguranță pe serverul nostru sau pe serverul clientului, cu respectarea în totalitate a reglementărilor tehnice, a standardelor internaționale, a normelor legate de protecția mediului, securitatea și integritatea datelor.

Baze de date
Cutii de arhivare

Arhivarea electronică a documentelor deja existente pe hârtie nu înlocuiește arhiva fizică.

Dacă activitatea companiei dumneavoastră presupune obligativitatea unei arhive fizice, vă putem oferi organizarea acesteia conform nomeclatorului, depozitarea în siguranță a documentelor fizice și realizarea copiilor digitale, pentru eficientizarea fluxului de lucru și scăderea costurilor și timpului necesar manipulării documentelor pe hârtie.

Soluții de arhivare electronică adaptate nevoilor companiei dumneavoastră.

În funcție de specificul activității companiei, a volumului de documente care trebuie arhivate, sau a numărului de persoane/angajați care trebuie să acceseze arhiva electronică, ne adaptăm serviciile, astfel încât procesul de arhivare electronică să ușureze procesele desfășurate în cadrul companiei dumneavoastră.

Solutii de arhivare electronica

Servicii de arhivare electronică

Distribuie:

Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind   politica cookie.